Kiwi, Skipper Kim W. Hansen

Team Kiwi

Skipper, Kim W. Hansen

Gast, Josh Sanders

 

Hej.

Jeg har den store passion for lystfiskeri, som jeg har haft siden jeg var knægt.

Fisker alt fra kyst, åen og ikke mindst bådfiskeriet.

Bådfiskeri har jeg dyrket siden jeg fik min første jolle, som 10 årig. Derefter er det gået stille og rolig og i båd størrelse.

I dag sejler jeg i Kiwi sammen med min ”pap-søn” Josh, en Quicksilver 500 Cabin med en 70 hk Yamaha. Rigget med alt i udstyr til trolling. Båden er en perfekt størrelse til det sønderjyske fiskevande samt båden klare også de længere ture til havs efter laks og stor torsk. Fin størrelse til lange dagsture.

Josh og jeg er tit at finde til ved klubbens arrangementer og ture. Hvor vi hygger med ligesindet for denne dejlige hobby.

Med fiske hilsner, Kim