Hanstholm 3/6-2017

Hvis fiskene ikke vil komme til os, så må vi komme til dem….

D. 3/6 kl. 6:00 drog fire håbefulde gutter fra klubben på langfart, kursen var sat nordpå, målet var Hanstholm.  Vi ankom ca. kl 10, flagene på flagstængerne hang, det var et godt tegn! 10:30 var det afgang ud mod fiskepladserne.

Ulempen ved at komme så sent på vandet, er at de kystnære pladser ofte er affisket, så vi satte kursen 6 sømil ud på 1. vrag, Ålborghus vraget holdt også fisk, bare ikke nok og i den rette størrelse efter min smag.. så vi fortsatte 2 sømil ud på Tukan, den har før givet pæne fisk, blandt andet pæne Lubber. Vi fik også nogle pæne fisk, blandt andet en Lubbe på 4,5 kg hvilket er en fin Lubbe! der var dog ikke så meget gang i den… vi fik fyldt kassen 1. gang og blev enige om at satse på en sten grund længere ude. Her var der rigeligt med pæne torsk op til 8 kg og masser af sej i 1-3 kilos klassen.

Da kl. nærmede sig 18, blev vi enige om at tage retur, der var 16 sømil til Hanstholm, vel ankommet på Als omkring midnat, var en godt mør i skroget, det var en lang men super god dag på vandet!

Tak til Jonas Skistav, Kim B. Hansen og Jens Lassen for hyggeligt selskab.

Med venlig hilsen

John

Skriv et svar