Om

Sønderjyllands Småbådsklub er en sammenslutning af Sønderjyske trolling og småbådsfiskere. Klubben blev grundlagt i slutningen af 2005 som en underafdeling af Alsiske Kyst fiskere med navnet Als Trolling og Småbådsklub.

Klubben skiftede I 2010 navn til Sønderjyllands Småbådsklub. Klubbens formål er at samle trolling og småbådsfiskere I det Sønderjyske for at kunne deles om vores fælles interesse i form af konkurrencer, små ture, foredrag og hyggelige sammenkomster.

Klubben har i dag ca. 60 medlemmer men tallet er stigende da det jo er en ung klub. Klubben ligger meget vægt på at alle båd typer kan deltage uanset om du har en lille jolle eller en stor fiske maskine. Det har også ofte vist sig at det er de små joller som fanger de største fisk.

Der vil i løbet af året blive afholdt flere fællesture, torsk, makrel og fladfisk. Vi arrangere også en årlig laksetur til Bornholm hvor der er mulighed for at fange de rigtige store fisk.

Klubben afholder også hvert år til forår en stor åben trolling konkurrence hvor alle kan være med. Der vil være meget fine Præmier og gavekort. Deltagergebyr er kun 250kr for klub medlemmer og 375kr for ikke medlemmer. Prisen betales pr. båd inklusive besætningen. Velkommen til klubben..